Westendorf/Söll Ægte Tyroleratmosfære

8 dage

5.849,-

Fantastisk tur til det smukke Tyrol. Blomstersmykkede huse, masser af atmosfære, og skønne udflugter. Vi tilbyder 2 dejlige hoteller, et i Westendorf og et i Söll.

1. dag

Efter opsamling går turen sydpå. Vi passerer den dansk-tyske grænse og fortsætter til overnatning i Midttyskland.

 

2. dag

Efter et godt morgenmåltid fortsætter vi videre sydpå. Med passende pauser undervejs går turen forbi Nürnberg og München. Vi kører ind i Østrig ved Kufstein, og når frem til Westendorf/Söll.

 

Udflugter:

 

½ dags tur

Vi står stille og roligt op med god tid til at nyde morgenmaden og lære stedet at kende. Vi kører op i bjergene tæt på grænsen til Tyskland. Her ligger en af Østrigs største søer, Achensee. Vi får en sejltur på søen, og mens vi sejler får vi serveret kaffe og kage.

Vi er hjemme sidst på dagen og nyder middag i hotellets restaurant.

 

Heldagstur til Kaprun

Dette er en så fantastisk tur, at ord og billeder ikke kan beskrive det. Vi kører via Mittersil til Kaprun. Her stiger vi om til mindre lokale busser som bringer os op af de små bjergveje. Senere stiger vi på Lärchwandschrägaufzug, en stor elevator, som vi kører med ca 800 meter op af bjergsiden. Herefter igen med lokale busser op til de store inddæmmede søer, Mooserboden og Wasserfallboden. Vi er i mere end 2000 meters højde, og en naturoplevelse uden lige venter os. Efter en spændende dag nyder vi middagen på vort hotel.

 

Heldagstur til Italien

Vi kører ad Brenner autobahn, forbi Innsbruck og op over Europabroen. Vi stopper og nyder den fantastiske udsigt fra broen, som er næsten 200 meter høj. Videre op over Brennerpasset og ned til den charmerende by Vipeteno. Her er der ophold, med mulighed for frokost og indkøb. På vej hjem stopper vi ved det olympiske stadion i Innsbruck og nyder udsigten over byen.

 

Heldagstur – Gerlos Passet og Krimmlervandfaldende

Vi kører forbi Mittersil og frem til Krimmler vandfaldende som er Østrigs højeste vandfald med en faldhøjde på 380 m. Efter besøget kører vi ned gennem Gerlos passet, og gennem mange hårnålesving kommer vi ned til vintersportsbyen Zell am Ziller. Videre gennem den smukke Zillertal og via Inntal hjem til hotellet.

 

7. dag

Efter morgenmaden kører vi ud af Østrig, forbi München og frem til overnatning ved Kassel.

 

8. dag

Sidste dag går turen forbi Hannover – Hamborg, til handlepause ved grænsen. Vi er tilbage ved aftenstid.

 

Tyroleraften

Under opholdet har vi mulighed for i Westendorf, at opleve de berømte Alpenspektakel. Dette er et stort show, med musik og underholdning. Gruppen har også optrådt mange gange i Danmark.

Rejsefakta

Pris

Hotel Briem
19.05. – 07.07:
08.07. – 25.08:
26.08. – 06.10:
Eneværelsestillæg:

 

Hotel Austria
01.05. – 30.06:
01.07. – 30.09:
01.10. – 31.10:
Eneværelsestillæg:

.
Kr. 5.849,-
Kr. 5.949,-
Kr. 5.849,-
Kr. 900,-

 

.
Kr. 5.899,-
Kr. 5.999,-
Kr. 5.899,-
Kr. 900,-

Prisen inkluderer

  • Bus i 8 dage
  • Overnatning på hotel i 7 nætter
  • Ophold med halvpension
  • Dag til dag program
  • Sejltur Achensee, med kaffe og kage
  • Tog til Kaprun
  • Entre ved Krimml
  • Rejseleder
  • Bidrag til rejsegarantifond