Sydengland Kan krydres med maleriske Isle of Wight

7/8 dage

7.099,-

Sydengland har meget at byde på – et landskab præget af grønne bakker, smukke landsbyer samt borge og slotte fra middelalderen, der dukker op overalt og fortæller om de mange historiske begivenheder, der har fundet sted i disse egne siden Romertiden.

1. dag

Turen går hurtigt sydover gennem Nordtyskland til middag og overnatning.

 

2. dag

Efter morgenmad fortsætter vi gennem Belgien til Frankrig og Calais, hvorfra vi sejler over den engelske kanal. Sejlturen varer kun 90 min., og kort efter afgang begynder vi at kunne se de hvide klinter ved Dover. Efter anløb i England kører vi langs kysten til vort hotel i Brighton, hvor middagen venter.

 

3. dag

Brighton er en meget interessant by! Vi spadserer en tur gennem The Lanes, Brightons oprindelige fiskerlandsby med snævre gyder og mange forretninger. Der bliver også lejlighed til en tur på den flotte promenade og en tur ud på The Pier. Vi besøger The Royal Pavilion, et tidligere kongeligt slot bygget i indisk og kinesisk stil med mange kupler og spir. På turen gennem slottet kommer vi gennem nogle af Europas smukkeste sale.

 

4. dag

Udflugt i den dejlige natur og kultur i Sydengland. Vi besøger Battle nær byen Hastings og ser resterne af klosteret, hvor Vilhelm Erobreren sejrede i slaget i 1066. Besøg i Hastings med mulighed for at nyde lidt frokost, måske skal Fish & Chips testes! Dagens oplevelser slutter helt ude ved kanalen ved Beachy Head, hvor klinterne rejser sig lodret op af havet. Udsigten over kanalen og langs den hvide klintekyst er overvældende.

 

5. dag

Udflugt mere vestpå med besøg i byen Winchester. Her ligger en af Englands største og ældste domkirker. Byen var i en periode Knud den Stores hovedstad, og ifølge historien er Knud begravet i kirken. Winchester er i øvrigt også en meget velholdt by med et smukt rådhus og rådhusplads. Om eftermiddagen skal vi igen på slotsbesøg på den bedst bevarede borg i England, Arundel Castle, som har været i den samme slægts eje siden det 11. årh. I forbindelse med borgen ligger et parkanlæg. Arundel Castle er en fantastisk oplevelse.

 

6. dag

Efter morgenmad forlader vi Brighton og kører til Folkestone. Her kører bussen på toget, som i løbet af ca. 40 min. bringer os tilbage til Frankrig. Vi kører nu gennem Frankrig og Belgien til overnatning i Tyskland.

 

7. dag

Turen fortsætter nordpå. I Nordtyskland holder vi en pause, med mulighed for at købe frokost, inden vi i løbet af eftermiddagen når grænsen. Mulighed for pause, inden vi fortsætter hjemad efter en meget spændende rejse.

 

Denne rejse kan med fordel laves som en 8-dages tur med besøg på Isle of Wight.

Øen er Englands sydligste punkt med væsentligt mildere klima end fastlandet og således et yndet ferieområde. Besøg i bl.a. øens største by Newport og ikke mindst Ryde, som rummer masser af victorianske bygninger og en meget smuk strandpromenade.

Rejsefakta

Pris

7 dage
Pr. person:
Eneværelsestillæg:

 

8 dage
Pr. person:
Eneværelsestillæg:

.
Kr. 7.099,-
Kr. 1.200,-

 

.
Kr. 8.299,-
Kr. 1.400,-

Prisen inkluderer

 • Bus i 7 eller 8 dage
 • Overnatning på hotel i 6 eller 7 nætter
 • Ophold med halvpension
 • Dag til dag program
 • Færgeoverfart og Tunnel
 • Royal Pavillon
 • Battle i Hastings
 • Winchester
 • Arundel Castle
 • Færge t/r Isle of Wight på 8 dags tur
 • Rejseleder
 • Bidrag til rejsegarantifond

 

Kan også arrangeres med fly. Forespørg pris.

Jurys Inn Brighton
www.jurysinns.com