Rømø & SildSmukke øer i Vadehavet

2 dage

2.099,-

Glæd dig til en skøn efterårstur, hvor vi skal besøge to af de smukkeste øer i Vadehavet. Den smukke natur trækker hvert år mange gæster til øerne Sild og Rømø – og sammen skal vi opleve den unikke ø-stemning. Vores lokalguide vil fortæller os om de 2 øers historie og vise seværdighederne frem.

Rømø

Denne lille danske vadehavsø er et yndet turistmål – og med sin ekstremt nydelige natur og skønne sandstrande forstår man godt hvorfor. Øen har over 600 indbyggere og er forbundet med fastlandet med Rømø-dæmningen, som er 9,2 km lang. Idylliske omgivelser finder du rundt på hele øen – og det er det perfekte sted at koble af fra stress og jag.

 

Sild

Denne vadehavsø er en del af delstaten Slesvig-Holsten, og hvert år valfarter mange tyske turister til denne ø, som er lidt en luksus destination. Naturen er meget varieret og smuk – og du finder moræneaflejringer, smeltevandssand, klitter og marsk. Øen har siden 1927 været forbundet med fastlandet ved Hindenburgdæmningen, der kun kan befærdes med tog. Øen lever primært af turisme – og derfor finder du I hovedbyen Westerland findes bl.a. hoteller, ferieboliger, kursteder, kasino og teater.

 

1. dag

Når sidste mand er i bussen, kører vi vest på mod Blåvand. Vi kører først til Blåvand Kro, hvor vi skal have vores frokost. Efter frokosten kører vi til Tirpitz. Her får vi en kort introduktion inden vi udstyret med audio guides får et par timer til at udforske det nye spændende museum. Sidst på eftermiddagen begiver vi os det sidst stykke mod Rømø. Vi kører over den 9,2 km lange dæmning inden vi rammer Rømø og Hotel Kommandørgården. Vi slutter dagen af med en god middag i restauranten.

 

2. dag

Vi starter dagen med en rundtur på Rømø. På turen rundt kommer vi forbi Kommandørgården, gennem Lakolk og forbi Rømø Kirke. Og vi ser en stor del af den herlige natur, der er på Rømø. I selskab med vores lokalguide får vi på denne tur set de mest karakteristiske seværdigheder på øen. Herefter tager vi færgen over til List på den tyske ø, Sild. Vi kører en rundtur på Sild og laver et ophold i Westerland, hovedbyen på øen. Her bliver der tid på egen hånd til at se nærmere på byen og til at finde frokost. Efter frokosten tager vi biltoget til det tyske fastland. Vi fortsætter nordpå til Süderlügum, hvor der bliver mulighed for at handle i en grænsebutik og finde lidt aftensmad inden vi igen krydser grænsen til Danmark.

Rejsefakta

Pris

Pris pr. person:
Eneværelsestillæg:

Kr. 2.099,-
Kr. 300,-

Prisen inkluderer

  • Bus i 2 dage
  • Overnatning på hotel med halvpension
  • Dag til dag program
  • Frokost 1. dag
  • Entré på Tirpitz
  • Færge Rømø-Sild
  • Biltog
  • Lokalguide
  • Bidrag til rejsegarantifonden

Hotel Kommandørgården
www.kommandoergaarden.dk