Rhinen Maleriske landskaber

6 dage

4.849,-

På denne 6-dages rejse til Rhinen kører vi med overnatning både ud og hjem. Vi bruger fine overnatningshoteller, hvortil vi ankommer til indkvartering og efterfølgende middag i hotellets restaurant.

1. dag

Turen går sydover gennem Nordtyskland til middag og overnatning i Midttyskland.

 

2. dag

Vi spiser tidlig morgenmad og fortsætter turen sydpå over Frankfurt og langs Rhinen til Geisenheim, hvor vi skal besøge en vinbonde. Her ser og hører vi om vinavl og selvfølgelig smager vi også på vinen. Efter et spændende besøg fortsætter vi til Rüdesheim, hvor vi bliver indkvarteret. Herefter skal vi på en tur med det lille tog “Winzerexpress”, som tager os en tur op gennem vinmarkerne. Turen ender ved “Siegfrieds Mekaniske Musikkabinet”, som vi besøger. Aftenens middag nydes i hotellets restaurant.

 

3. dag

Vi skal i dag krydse Rhinen og over ”Huhnsrücken” til Rhinens største biflod Mosel. Her bliver der pause i den berømte by Cochem, hvor der er bestilt frokost i den hyggelige “Schlossbergkeller”, der ligger højt oppe i Cochem. Efter en dejlig frokost vil der være ophold, inden turen fortsætter til Koblenz, Deutches Eck, hvor floderne Mosel og Rhinen løber sammen. Om aftenen er der igen middag på hotellet.

 

4. dag

I dag skal vi på en pragtfuld sejltur på Rhinen. Vi går ombord og sejler til St. Goarshausen. Undervejs kommer vi forbi en række af de kendte borge langs Rhinen og får et godt blik mod vinbjergene og de smukke vinbyer. I St. Goarshausen venter bussen, og vi kører nu op på den sagnomspundne klippe Loreley, hvorfra man har en af de mest fantastiske udsigter over Rhinen og bjergene langs floden. Betaget af udsigten køres retur til Rüdesheim, hvor eftermiddagen er til fri rådighed. Det kan anbefales at tage svævebanen op over vinmarkerne til Niederwald Denkmal, et stort krigsmindesmærke fra krigen mod Frankrig 1870-71. Herfra kan vi nyde den pragtfulde udsigt over floden. Vi nyder aftensmad på hotellet, hvorefter vi går en tur i Drosselgasse og besøger en af de hyggelige beværtninger, hvor en Rüdesheimer Kaffe måske kan friste?

 

5. dag

Vi må desværre tage afsked med vort dejlige feriested, og efter morgenmad påbegyndes turen nordpå, hvor vi passerer ruinerne fra broen ved Remagen, inden vi når frem til Köln, hvor vi ser den berømte domkirke. I løbet af eftermiddagen går turen til middag og overnatning nær Osnabrück.

 

6. dag

I dag skal vi hjemad. I Nordtyskland holder vi en pause med mulighed for at købe frokost, inden vi midt på eftermiddagen når grænsen. Mulighed for indkøb, inden det sidste stykke hjem efter en dejlig ferie.

Rejsefakta

Pris

Rüdesheimer Hof
Pr. person:
Eneværelsestillæg:

Rheinhotel Rüdesheim
Pr. person:
Eneværelsestillæg:

.
Kr. 4.849,-
Kr. 750,-

.
Kr. 5.249,-
Kr. 875,-

Prisen inkluderer

 • Bus i 6 dage
 • Overnatning på hotel i 5 nætter
 • Ophold med halvpension
 • Dag til dag program
 • Vinsmagning 2. dag
 • Winzerexpress
 • Musikkabinet
 • Vinsmagning med frokost 3. dag
 • Sejltur Rhinen
 • (Mulighed for at lave Rhinen i Flammer)
 • Rejseleder
 • Bidrag til rejsegarantifond

Hotel Rüdesheimer hof
www.ruedesheimer-hof.de

Rheinhotel Rüdesheim
www.rheinhotel-ruedesheim.de