Rhinen Maleriske landskaber – idylliske små vinbyer

5 dage

3.999,-

En floddal så smuk med klipper, stejle vinmarker og borge på mange skråninger samt charmerende vinbyer med festlig stemning – netop derfor er der så dejligt ved Rhinen! På denne tur får vi lejlighed til at opleve det hele og mere til. Vi tilbyder 2 gode hoteller, beliggende i Rüdesheim.

1. dag

Efter tidlig afgang går det med passende pauser sydover til den hyggelige vinby Rüdesheim, hvor vi indkvarteres og spiser aftensmad.

 

2. dag

Vi tilbringer dagen i Rüdesheim, hvor vi efter morgenmaden bliver hentet af det lille tog “Winzerexpress”, som tager os en tur op gennem vinmarkerne. Turen ender ved “Siegfrieds Mekaniske Musikkabinet”, som vi besøger. Herefter lærer vi byen nærmere at kende på en lille byvandring, hvor vi ser nogle af de historiske bygninger samt hører lidt om byens historie. Om eftermiddagen tager vi til Niederwalddenkmal, et stort krigsmindesmærke fra krigen mod Frankrig 1870-71. Herfra skal vi nyde den pragtfulde udsigt over floden. Det anbefales at tage svævebanen op over vinmarkerne dertil (ikke inkl.), men man kan også følges med bussen. Vi nyder aftensmad på hotellet, hvorefter vi går en tur i Drosselgasse og besøger en af de hyggelige beværtninger, hvor en Rüdesheimer Kaffe måske kan friste?

 

3. dag

Vi skal i dag køre langs Rhinen. Først går turen til Koblenz og Deutsches Eck, stedet hvor floderne Mosel og Rhinen løber sammen. Der bliver pause til at nyde synet af de mange skibe, der passerer her. Herfra fortsætter vi langs Rhinens største biflod Mosel til den berømte by Cochem, hvor der er mulighed for vinsmagning og frokost i den hyggelige “Schlossbergkeller”, der ligger højt oppe i Cochem. Efter frokosten vil der være ophold, inden turen fortsætter over “Hunsrücken” til Bingen, hvor vi igen krydser Rhinen. Om aftenen er der igen middag på hotellet.

 

4. dag

I dag skal vi på en pragtfuld sejltur på Rhinen. Vi går ombord og sejler til St. Goarshausen. Undervejs kommer vi forbi en række af de kendte borge langs Rhinen og får et godt blik mod vinbjergene og de smukke vinbyer. I St. Goarshausen venter bussen, og vi kører nu op på den sagnomspundne klippe Loreley, hvorfra man har en af de mest fantastiske udsigter over Rhinen og skråningerne langs floden. Betaget af udsigten køres retur til Rüdesheim, hvor vi tilbringer resten af dagen. Middagen nydes på hotellet.

 

5. dag

Vi må desværre tage afsked med vort dejlige feriested, og efter tidlig morgenmad går turen op gennem Tyskland. I Nordtyskland holder vi en pause med tid til at købe frokost, inden vi sidst på eftermiddagen når grænsen. Mulighed for pause, inden det sidste stykke hjem. Hjemkomst ud på aftenen.

Rejsefakta

Pris

Rüdesheimer Hof
Pr. person:
Eneværelsestillæg:

Rheinhotel Rüdesheim
Pr. person:
Eneværelsestillæg:

.
Kr. 3.999,-
Kr. 600,-

.
Kr. 4.699,-
Kr. 700,-

Prisen inkluderer

 • Bus i 5 dage
 • Overnatning på hotel i 4 nætter
 • Ophold med halvpension
 • Dag til dag program
 • Winzerexpress
 • Musikkabinet
 • Vinsmagning med frokost 3. dag
 • Sejltur Rhinen
 • (Mulighed for at lave Rhinen i Flammer)
 • Rejseleder
 • Bidrag til rejsegarantifond

Hotel Rüdesheimer hof
www.ruedesheimer-hof.de

Rheinhotel Rüdesheim
www.rheinhotel-ruedesheim.de