Busrejser

En busrejse med de graa busser er ikke bare en transport til et rejsemål. Da der ofte skal bruges en masse tid i busserne, sætter vi stor ære i, at oplevelsen i bussen er helt i top.

Vi kører udelukkende i 4 stjernede busser og samarbejder med busvognmænd, hvor vi ved at kvalitet, sikkerhed og service er i top. Alle busserne lever op til de sikkerhedsmæssige krav, og vores chauffører er nøje udvalgte fordi de elsker at køre turistbus, elsker at have med vores gæster at gøre, og elsker at være en del af turen.

På alle busser er der altid kaffe på kanden, kolde øl og vand i køleskabet samt et stort smil på læberne hos chaufføren. Så hop ombord i bussen. Nyd turen og rejs i godt selskab.

 

Flyrejser

Flere og flere vælger flyet som transportmiddel, når turen går til sydeuropa. Vi har i de graa busser stor erfaring med at sende gæster afsted med fly.

Når man skal ud at flyve som gruppe, er det vigtigt, at der er styr på alle detaljerne. Hos de graa busser starter flyturen oftest med en transfer fra gruppens hjemby, hvor rejselederen møder gæsterne. Ligeledes står rejselederen også først af bussen, når gruppen er kommet helt hjem. Vi mener, det er vigtigt, at man kan være helt tryg, når man rejser som gruppe med fly. Vores flyrejser går typisk til Sydeuropa, men hvis gruppen ønsker at rejse længere væk, kan vi også håndtere dette.

Rejse destinationer

Ønsker du at se hvilke rejsedestinationer vi tilbyder?

Se vores rejsedestinationer

Ture til individuelle