Nordtyskland Med besøg i Hamborg og Neuengamme

3 dage

1.899,-

Oplev Nordtyskland på denne 3 dages rundtur, hvor vi kommer til at opleve Slesvig, Kiel og ikke mindst Hansestaden Hamborg. Undervejs gør vi holdt ved en gammel ubåd, et marinemonument og en klosterkirke.
Alt i alt 3 gode dage med det bedste fra det nordtyske.

1. dag

Efter opsamling går turen hurtigt mod Tyskland. Fra Slesvig kører vi mod Eckernförde, hvor vi spiser en lækker frokost på en hyggelig landevejskro. Nu går turen videre gennem Kiel til den lille by Laboe, som ligger ud til Kieler bugten. Her finder vi et Marinemuseum og en gammel ubåd, som kan besøges hvis ønskes (entré ikke inkl.). Sidst på eftermiddagen når vi vort hotel i Bordesholm.

 

2. dag

Efter en god nattesøvn og et godt morgenbord går turen til Hamborg, hvor vi starter med en rundtur der bringer os over Köhlbrandbrücke. Via frihavnen når vi ind til centrum, hvor vi forlader bussen ved rådhuset. Her bliver der ophold til at finde frokost, og gå på opdagelse i de mange butikker. Vi kører nu øst på til den tidligere arbejds- og koncentrationslejr Neuengamme, hvor vi ser forskellige udstillinger, der fortæller lejrens historie. Vi er tilbage på hotellet ved aftenstid.

 

3. dag

Når vi har pakket bussen, besøger vi Klosterkirken i Bordesholm, som blev grundlagt i år 1332. I kirken stod tidligere det flotte alter, som blev flyttet til Slesvig domkirke i 1666. Vi forlader kirken i Bordesholm og fortsætter til Rendsborg. Efter et ophold i centrum går turen mod Slesvig, hvor der bliver tid til at finde frokost og evt. besøge domkirken. Vi fortsætter mod grænsen, hvor vi vil være midt på eftermiddagen. Her bliver der tid til indkøb, inden turen går videre hjemad. Vi er hjemme til aften.

Rejsefakta

Pris

Pr. person:
Eneværelsestillæg:

Kr. 1.899,-
Kr. 200,-

Prisen inkluderer

  • Bus i 3 dage
  • Overnatning på hotel i 2 nætter
  • Frokost 1. dag
  • Ophold med halvpension
  • Dag til dag program
  • Rejseleder
  • Bidrag til rejsegarantifond

Hotel Carstens