Nordtoscana Cenque Terre – Lucca – Pisa

6 dage

6.599,-

Stejle klipper, pragtfulde byer med skønne huse, himmel og hav i skøn forening – Ja det er Cinque Terre. I det nordlige Toscana ligger dette paradis, som hvert år besøges af rigtig mange fra hele verdenen. Her kan man nyde ægte Italiensk charme, hyggelige byer, kombineret med bjerge, bølgende vinranker og en fantastisk udsigt. Cinque Terre i Norditalien er et sted som man må og skal opleve.

Ud over de fantastiske naturoplevelse byder rejsen også på besøg i kunstens hovedstad Firenze, Pisa, Lucca og meget andet.

 

Vi bor i byen Montecatini Terme midt mellem Firenze og middelhavet, tæt på Pisa. Byen er en smuk toscansk by, bl.a. kendt for sine berømte kurbade. Vi bor på hotel Giglio. Et velfungerende hotel med god service.

Under opholdet vil der blive arrangeret en række spændende udflugter, alle naturligvis kørt af dansktalende guider.

 

1. dag

Turen starter med bus til Hamborg, hvorfra vi flyver direkte til Pisa. Efter kort bustransfer når vi vort hotel.

 

2. dag – Montecatini Terme

Fodtur rundt i vor by, hvor vi ser de spændende steder og får fortalt om byen. Om eftermiddagen med bus til Alto og vi slutter med at besøge en vinbonde (ikke inkl.), hvor vi smager på herlighederne.

 

3. dag – Pisa og Lucca

Vi starter med besøg i byen Pisa, kendt over hele verden for det skæve tårn. Vi skal selvfølgelig besøge tårnet (ikke inkl.) og det flotte dåbskapel, men også den øvrige del af centrum besøger vi. Videre til Lucca som blev grundlagt af etruskerne og blev en romersk koloni i 180 f.Kr. Man siger at byen er så smuk, malerisk, romantisk og velholdt, at det halve kunne være nok. Så absolut en af Toscanas smukkeste byer. Og så er luften tilmed dejligt frisk, for bilerne er der ikke megen plads til inden for voldene.

 

4. dag – Cinque Terre

Syd for Genova og lige nord for La Spezia finder man den utrolig smukke kyststrækning og nationalpark Cinque Terre.  Fem byer danner distriktet Cinque Terre: Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore. Cinque Terre er med på UNESCOs verdensarvsliste.. Vi kører med bus til den første af de 5 små byer som ligger i en perlerække ud mod Adriaterhavet. Herfra med lille tog videre (ikke inkl.). Tilbage til vor bus sejler (ikke inkl.) vi en fantastisk smuk tur langs kysten. Denne dag vil ingen nogensinde glemme.

 

5. dag – Firenze

Heldagstur til Kulturens og Kunstens berømte hovedstad. Vi skal gå gennem den kulturmættede by, hvor vi bla. ser Palazzo Vecchio, Dantes fødehjem, domkirken med det berømte Dåbskabel, hvor vi kan beundre indgangen til paradis. Vi ser naturligvis også den kendte Ponte Vecchio . Turen slutter med tur op på Piazzale Michenangelo, hvorfra vi har en fantastisk udsigt ud over Firenze.

 

6. dag

Efter en uforglemmelig uge i det skønne Toscana, kører vi den korte tur til Pisa lufthavn, hvorfra vi flyver direkte til Hamborg. Med bus det sidste stykke til Danmark.

Rejsefakta

Pris

Pr. person:
Eneværelsestillæg:

Kr. 6.599,-
Kr. 800,-

Prisen inkluderer

  • Bustransport t/r til Hamborg
  • Fly t/r
  • Hotel ophold med halvpension i 8 dage
  • Rejseleder

 

Vores flyrejser er enten med rutefly eller charterfly. Dette bliver bekræftet ved bestillingen.

I flyrejserne er der mødetid 2 timer før i lufthavnen, dog arrangeres selvfølgelig separat opsamling efter aftale, men det er ikke inkluderet.

Hotel Giglio
www.hotelgiglio.info