NeumünsterJulemarked

1 dag

499,-

Julemarkedstur til Neumünster.

Efter opsamling kører vi til Ricklinger Landbrauerei. Undervejs holder vi en lille pause, hvor vi nyder et rundstykke og en kop kaffe. Når vi ankommer til Rickling starter vi med en lille rundvisning på bryggeriet inden vi får serveret håndmadder og små smagsprøver på deres forskellige øl. Herfra kører vi videre til Neumünster hvor vi skal fornemme julestemningen på byens kendte julemarked. For dem som hellere vil besøge Neumünster Outlet, er det muligt at blive sat af omkring outlet-strædet inden bussen fortsætter ind til centrum af Neumünster. Eftermiddagen skal nu bruges til at opleve Outlettet, med massevise af designervarer til billige penge eller byens hyggelige julemarked, hvor vi finder boder med alverdens lækkerier og sjove juleting.

På Julemarkedet kan man naturligvis også få sig et krus eller to af den obligatoriske Glühwein, der hører et hvert tysk julemarked til. Blandt salgsboderne på markedet sælges også diverse håndarbejde og der bliver mulighed for at købe lidt ekstra pynt til hjemmet eller for måske at finde et par ekstra julegaver.

Som en del af markedet tilhører også en skøjtebane, som hvert år trækker massevis af skøjteløbere til, store som små. Tag en tur på skøjter eller hyg jer med at kigge på de folk der skøjter forbi.

 

Når mørket falder på omkring kl. 16 sætter vi igen kursen mod den danske grænse, hvor der vil blive en lille indkøbspause.

Alt efter hjemby forventer vi at være hjemme igen omkring kl. 20.

Rejsefakta

Pris

Pris pr. person:

Kr. 499,-