Mosel Charme – storslået natur

6 dage

4.599,-

Mosel er først og fremmest storslået natur, men også charme, hygge og afslapning. I de små vinbyer langs Mosel finder man den ro, som gør et ophold her til en rigtig ferie. Desuden er der på udflugterne mulighed for en række smukke og indtryksfulde oplevelser i dejlige omgivelser. Vi bruger hoteller, der ligger tæt ved den smukke flodpromenade og nær vinmarkerne.

1. dag

Efter tidlig afgang går turen gennem Nordtyskland. Ud på dagen begynder landskabet langsomt at ændre sig, der kommer flere bakker med skov. I det midttyske vil der være overnatning.

 

2. dag

Efter morgenmad fortsættes via Bingen til Idar-Oberstein med mulighed for at besøge klippekirken. Vi fortsætter turen over Huhnsrück, og i løbet af eftermiddagen er vi fremme ved vort hotel, hvor vi skal bo i 3 nætter. Om eftermiddagen er der tid og lejlighed til at nyde den dejlige flodpromenade.

 

3. dag

I dag bruger vi en del af dagen i den kendteste af alle Mosel-byerne: Cochem. Her vil man kunne spadsere i de smukke gader med de mange vinforretninger, og her kan man for alvor opleve livet på og ved floden, hvis man går en tur ad den brede flodpromenade. Efter et dejligt ophold går vi ombord på en af de mange udflugtsbåde. Vi sejler på strækningen fra Cochem til Beilstein, som regnes for den allersmukkeste del af Mosel. En flot tur, der bl.a. bringer os gennem en af de mange sluser, som regulerer vandstanden på floden. I Beilstein venter bussen på os, og vi kører retur til hotellet, hvor middagen nydes.

 

4. dag

Målet for vores udflugt i dag er Trier, som er Tysklands ældste by. Trier var i næsten 100 år residens for romerske kejsere. Antallet og kvaliteten af de bevarede monumenter er enestående beviser på den romerske civilisation, og Trier har ikke mindre end 9 bygninger og mindesmærker optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vi ser de mange minder fra Romertiden: Porta Nigra (Den sorte Port), Konstantins Basilika og Kejserbadene. Vi ser også den imponerende gotiske domkirke. Efter rundgangen til fods i den indre by bliver der tid på egen hånd til at opleve de mange gamle og smukt dekorerede huse, som er karakteristiske for Trier. Vi er tilbage på hotellet til aften efter en ualmindeligt spændende dag.

 

5. dag

Efter morgenmad tager vi afsked med Mosel for denne gang. Vi kører til Koblenz, hvor vi gør holdt ved Deutches Eck, stedet hvor Mosel forenes med Rhinen. Vi fortsætter videre og passerer ruinerne fra broen ved Remagen, inden vi når frem til Köln, hvor vi ser den berømte domkirke. I løbet af eftermiddagen fortsætter vi nordpå til middag og overnatning nær Osnabrück.

 

6. dag

Om formiddagen kører vi nordpå forbi Bremen og Hamborg. I Nordtyskland holder vi en pause med mulighed for at købe frokost.
Ved grænsen mulighed for pause, inden turen for alvor går hjemad.

 

På denne rejse til Mosel kører vi med overnatning både ud og hjem. Vi bruger fine overnatningshoteller, hvortil vi ankommer sidst på eftermiddagen til indkvartering og efterfølgende middag i hotellets restaurant.

Rejsefakta

Pris

01.02. – 30.04:
01.05. – 22.08:
23.08. – 20.10:
Eneværelsestillæg:

Kr. 4.599,-
Kr. 4.999,-
Kr. 5.149,-
Kr. 1.000,-

Prisen inkluderer

  • Bus i 6 dage
  • Overnatning på hotel i 5 nætter
  • Ophold med halvpension
  • Dag til dag program
  • Sejltur Mosel
  • Rejseleder
  • Bidrag til rejsegarantifond

Hotel Brixiade, Cochem
www.hotel-brixiade.de