Lüneborg Hede Europas største hedelandskab

4 dage

3.499,-

Dejlig tur til Lüneborg Hede fyldt med oplevelser fra første til sidste dag! Turen byder på museumsbesøg, skibshæveværk, hestevognstur på heden med frokost samt byerne Celle og Lüneborg. Vi bor på dejligt hotel i byen Schneverdingen.

1. dag

Turen går sydover gennem Slesvig-Holsten til Lüneborg Hede. Med passende pauser undervejs kører vi til Heidekastell Iserhatsche, et meget spændende museum. Her er der mulighed for mange oplevelser: Ølsamling, barokhave, jagtvilla mm. Efter et par interessante timer fortsætter vi til Schneverdingen og Hotel Schnuck, hvor vi indkvarteres og nyder aftenens middag. Hotellet har mange dejlige faciliteter, bl.a. en wellness-afdeling med pool og dampbad. Efter aftensmaden vil der ligeledes være mulighed for at spille kegler på hotellets keglebaner.

 

2. dag

Efter dejlig morgenmad er vi klar til nye opdag-elser på Lüneborg Hede, der er den største sammenhængende hede i Europa. Her finder vi det højeste punkt i Nordtyskland – Wilseder Berg på 169 m og Heidegarten med 130 forskellige sorter hedeplanter. Der er brugt omkring 120.000 planter, så blomstringen sker på forskellige tider af året. Vi tager på hestevognstur ind på heden og nyder en dejlig frokost i det fri. Eftermiddagen byder på besøg på det tyske panservognsmuseum i Munster, hvor vi ser tyske og amerikanske køretøjer, som blev brugt under 2. verdenskrig. Sidst på eftermiddagen returnerer vi til Schneverdingen. Aftensmad på hotellet.

 

3. dag

Dagens udflugt går til den kongelige by Celle, grundlagt for 700 år siden. Vi ser slottet, hvor Caroline Mathilde af Danmark levede sine sidste år, og vi oplever centrum med omkring 500 smukke gamle velrenoverede bindingsværksbygninger. Der vil også være mulighed for evt. at finde lidt frokost. Efter besøg i Celle går turen til Europas måske smukkeste banegård i Uelzen, der i 1999 blev ombygget af Hundertwasser. Efter en dejlig dag returnerer vi til hotellet, hvor aftenens middag nydes.

 

4. dag

Vi tager afsked med vores hotel og kører atter nordpå til hansestaden Lüneborg. Byens 1000-årige historie er især præget af salt, da byen har tjent mange penge på netop ”det hvide guld.” Her oplever vi de fantastiske gotiske murstensfacader i den gamle bydel. Sammen med Madrid har Lüneborg den største tæthed af pubber i Europa, og der vil være tid til at besøge en af dem eller en af de mange små butikker, hvor der er mulighed for at gøre en god handel. Mulighed for at købe frokost. Vi kommer til Scharnebeck, hvor vi ser det store skibshæveværk, indviet i 1974, som kan løfte tons tunge fragtskibe op i 38 m højde. Herfra videre til grænsen, hvor der bliver mulighed for indkøb, inden vi fortsætter det sidste stykke hjem.

Rejsefakta

Pris

Pr. person:
Eneværelsestillæg:

Kr. 3.499,-
Kr. 600,-

Prisen inkluderer

  • Bus i 4 dage
  • Overnatning på hotel i 3 nætter
  • Ophold med halvpension
  • Dag til dag program
  • Heidekastell museum
  • Hestevognstur inkl. frokost
  • Panservognsmuseum
  • Entre til Celle Slot
  • Rejseleder
  • Bidrag til rejsegarantifond

Hotel Schnuck
www.landhotel-schnuck.de