Lüneborg & Celle Julemarked

3 dage

2.399,-

På denne interessante juletur besøger vi Celle, der er fantastisk smuk med gamle, flotte bindingsværkshuse – en perfekt ramme for julemarkedsstemningen. Der er pyntet op overalt, og der hersker en hyggelig stemning på julemarkedet, hvor man kan købe alt, hvad hjertet begærer. Derudover besøger vi de stemningsfulde byer Lüneborg og Kiel, der også byder på spændende områder at gå på opdagelse i.

1. dag

Efter opsamling går turen sydpå over grænsen. Vi ankommer til Neumünster omkring middagstid. Her bliver der et lille ophold i byen, inden turen går videre til Lüneborg, hvor der vil være rig mulighed for at gå på julemarked og nyde den dejlige stemning i centrum. Sidst på eftermiddagen forlader vi byen og kører til vores hotel Schnuck i Schneverdingen. Efter indkvartering får vi serveret middag i hotellets restaurant.

 

2. dag

Efter et dejligt morgenbord på hotellet går turen til Celle. Vi kører over Soltau til Bergen, stop ved Bergen-Belsen. Under opholdet i Celle, den kongelige by, hvor man kan gå rundt og se de flotte bindingsværkshuse – efter sigende er der ca. 500 i Celle. Byen har selvfølgelig også et atmos-færefyldt julemarked. Anbefalelsesværdigt vil være en tur på slottet. Rundvisning kan med fordel inkluderes og lægges ind i dagens program. Hjemturen går over Walsrode og Visselhövede til vort hotel. Inden aftenens middag vil der være tid til at spille kegler, en tur i swimmingpoolen eller bare slå sig ned i baren.

 

3. dag

Efter morgenmad tager vi afsked med vort hotel. Turen går til Kiel, hvor der bliver et par timers ophold for at opleve byens centrum med julemarked eller til at tage en tur i det store indkøbscenter Sophienhof. Herefter går turen til grænsen, hvor der bliver en indkøbspause. Hjemkomst til aften.