Lübeck Julemarked

2 dage

1.099,-

I Lübeck er der oplevelser ud over det sædvanlige! I det historiske centrum er der på alle årstider en fantastisk atmosfære, men særligt i juleperioden, hvor byens centrum er smukt pyntet. På denne 2-dages tur vil der være god tid til at nyde skønne Lübeck. Her får I jul for alle pengene med alt fra eventyr og historie til et væld af små boder med kulinariske oplevelser.

1. dag

Efter opsamling går turen, med passende pauser undervejs, sydover forbi Slesvig, Neumünster til Lübeck. Om eftermiddagen lærer vi byen at kende. Vi ser bl.a. Rådhuset, Mariekirken og det gamle havneområde. Den knap 900-årige hansestads centrum emmer af atmosfære og smukke bygninger, der har fået byen på UNESCOs liste over verdenskulturarv. Hygge og stemning findes overalt. Byens julemarked er delt op i forskellige afsnit med hver sit tema. Der er et Märchenland; Et eventyrland med opstillinger af kendte eventyr, en historisk del, og så selvfølgelig de mere traditionelle juleområder, hvor der bliver rig mulighed for at smage julen, eller nyde et glas Glühwein. Sidst på eftermiddagen går turen til vores overnatningshotel i Bordesholm. Der er mulighed for keglespil. Efter indkvartering skal vi nyde en dejlig middag i hotellets restaurant med All Inclusive, musik og dans.

 

2. dag

Efter et dejligt morgenbord besøger vi Klosterkirken og sætter kurs mod Kiel. Her bliver der ophold i centrum, med mulighed for at besøge julemarked eller det store indkøbscenter Sophienhof. Over middag forlader vi den dejlige by og kører mod grænsen. Her bliver der pause ved et grænsesupermarked med mulighed for at gøre de sidste indkøb. Herefter kører vi det sidste stykke hjem.