KorfuSkønt rejsemål i det græske øhav

8 dage

5.999,-

Når du besøger Korfu, kommer du hurtigt helt ned i gear. Den grønne ø, som ligger midt i Det Ioniske Hav, er indbegrebet af græsk stemning. Her vil man kunne nyde sin ferie ved en af de mange smukke strande, gå på vandring i det frodige bjerglandskab eller besøge nogle af øens historiske byer. Under vores opholdet bor vi på det flotte Hotel Ionian Park, hvor stranden kun er en kort gåtur fra hotellet.

1. dag

Ved ankomst til Aalborg lufthavn, går vi samlet hen til skranken og tjekker ind. Efter 3 timer ombord på flyet lander vi i lufthavnen på Korfu. Under flyturen får vi morgenmad og kaffe, samt der vil være mulighed for at handle tax-free. Vi bliver mødt af de danske rejseledere i lufthavnen, som er med os hele vejen til hotellet – en køretur på ca. 45 minutter. Ved check-in får vi vores All Inclusive-armbånd og lidt nærmere informationer om, hvordan All Inclusive konceptet fungerer.

 

2. dag

Dagen er til ren afslapning og til måske at sove lidt længe efter en sen ankomst på hotellet i går.

Nyd poolen eller gå de 600 m ned til stranden. Du kan også vælge at tage bussen ind til Korfu by.

Bussen stopper lige uden for hotellet og det tager ikke mere end et kvarters tid at komme derind.

 

3. dag

I dag, skal vi på en heldagsudflugt rundt på øen. Vi starter dagen i den smukke by Korfu, hvor der er mulighed for at opleve den gamle del af byen samt få indblik i den rige og multikulturelle historie.

Fra Korfu kører vi videre til det fantastiske Achilleion Palads, hvor vi hører om paladsets historie ikke mindst historien om Prinsesse Sissi. Ved paladset er der rig mulighed for at beundre de grønne haver, omgivelserne og udsigten. Vi sætter herefter kursen mod Makrades, hvor vi først gør stop ved en lille butik, hvor vi skal smage på lokale specialiteter som vin, oliven og olivenolie.

 

Vi fortsætter herefter op til Bella Vista, som er et af de smukkeste udsigtspunkter på Korfu. Her får vi chancen for at nyde den betagende udsigt i Paleokastritsa, hvorfra du kan opleve byen oppefra.

Herefter går turen mod vores frokoststop, hvor man kan prøve en af de typiske græske retter som souvlaki eller gyros. Med fulde maver fortsætter vi til byen Paleokatritsa, hvor den smukke kystlinje og det kendte kloster kan opleves. Her er mulighed for at tage en masse smukke og eventyrlige billeder.

Der vil være et kort stop, hvor vi vil opleve de små bugter i byen eller dyppe tæerne i det kølige hav.

 

4. dag

Dagen er på egen hånd og kan bruges til præcis det man ønsker.

 

5. dag

I dag skal vi til søs, vi stævner ud fra Gouvia og sejler op langs Korfus nordøstlige kyst.

På vejen op stopper båden, og der bliver mulighed for at bade. De modige, kan springe i vandet direkte i det klare varme vand fra båden, der er selvfølgelig også mulighed for at bruge bådens trappe, for at komme i vandet. Senere gør vi stop ved en af de mange dejlige strande, der ligger op langs kysten, hvor der er tid til at slikke sol, bade eller gå en tur. Mens vi hygger på stranden, griller besætningen forskellige slags fisk og kød ombord, så når vi kommer tilbage er frokosten klar til os.

Mens vi nyder frokosten, sejler vi stille videre op langs kysten, indtil vi kommer til en lille halvø, hvor byen Kassiopi ligger.

 

På vej ind i havnen, kan man se det store bjerg Pantokrator i baggrunden og bakkerne, som er smukt beklædt med olivenlunde, vinstokke og citrustræer. I byen bliver der lidt tid på egen hånd, hvor man kan gå en tur i de små gader, eller bare nyde livet og stemningen på havnen med en græsk kop kaffe.

Vi er tilbage i Gouvia sidst på eftermiddagen.

 

6. dag

Brug dagen på stranden eller tag bussen længere ind på øen og gå en tur i en af de mange olivenlunde. Selvom vi har all inklusive på hotellet, skal man ikke snyde sig selv for et besøg på en rigtig græsk taverna – Numbulo er en af de mest kendte egnsretter på Korfu. Det er en helt særlig skinke lavet af svinemørbrad og smager fantastisk med en iskold Mythos, det kan helt klart også anbefales at slutte sit måltid af med enten en Metaxa eller en lille Ouzo.

 

7. dag

Sidste dag til at nyde Korfus herligheder.

Dagen er til fri disposition og måske det kunne friste at tage ind til Korfu by og besøge nogle af de mange lokale butikker. Bussen går lige uden foran hotellet og turen derind tager cirka 20 min. Korfus hovedby bærer både præg af fransk, italiensk og engelsk kultur. De mange italienske restauranter, er et bevis på at byen var under venetiansk styre i 400 år.

 

8. dag

Så er vi kommet til afrejse dagen efter en god uge på Korfu.

Rejselederen kommer og henter os på vores hotel og følger med ud til lufthavnen.

Efter den forholdsvis korte flyvetur, har vi igen dansk grund under fødderne.

Rejsefakta

Pris

Pris pr. person:
Eneværelsestillæg:

Kr. 5.999,-
Kr. 2.200,-

Prisen inkluderer

  • Fly Aalborg/Korfu t/r med mad ombord
  • Hotel med All Inclusive
  • Transfer t/r til hotellet
  • 20 kg. bagage + 5 kg. håndbagage
  • Udflugtsprogram
  • Dansk rejselederservice på destinationen
  • Flytillæg og bidrag til rejsegarantifonden
  • Bustransport t/r fra din hjemby til Aalborg lufthavn

 

Eksklusiv i prisen: Græsk miljøskat 1,5 – 3,0 euro pr. nat. Betales på hotellet.

Hotel Ionian Park.

www.parkhotelcorfu.com