København Danmarks smukke hovedstad

2 dage

1.299,-

Kun fantasien sætter grænser i vores dejlige hovedstad, der byder på oplevelser året rundt – fra det spirende forår, over sommermånederne til årets mørkere tid, hvor byen er klædt i efterårets smukke farver. København har det hele og mere til, så der er uanede muligheder for at sammensætte det helt rigtige program fyldt med spændende oplevelser.

1. dag
Efter opsamling går turen mod Fyn, videre over Storebælt og den direkte vej til centrum af København, hvor vi skal opleve et par spændende dage. Efter ankomst til København bliver der lejlighed til at se og nyde området omkring Nyhavn med Kongens Nytorv. Her vil der være rig mulighed for at finde lidt frokost.
Herefter går turen videre gennem København med dejlig sightseeing fra bussen. Turen slutter ved vores hotel, der ligger i centrum af byen. Efter indkvartering på Comfort Hotel. Sidst på eftermiddagen kører vi med bussen til Dyrehavsbakken, hvor der er mulighed for at finde aftensmad på egen hånd. Efter aftensmad køres retur til hotellet.

 

2. dag
Efter det store ta’ selv morgenbord på hotellet er formiddagen til rådighed for endnu flere oplevelser, kun fantasien sætter grænser! Derefter fortsætter vi byrundturen, der i dag bringer os ud på Christianshavn og Holmen, forbi Operahuset på Dokøen og det nye Skuespilhus. Vi kommer ud på Langelinie med Den lille Havfrue og videre til Amaliehaven, hvor vi parkerer bussen. Nu går vi en tur over Amalienborg Slotsplads og derfra videre til Nyhavn. I løbet af eftermiddagen kører vi igen mod Storebælt og videre hjemad. Hjemkomst ved aftenstid.

 

Opholdet i København kan med fordel udvides, da oplevelserne er ubegrænsede.
Den ekstra dag giver mulighed for besøg i eller omkring København eller i Sverige. I København er der året rundt gode muligheder for en tur i teatret, operaen eller til revy. Aftenforestillinger i Operaen, på Det Kongelige Teater eller revyerne i Tivoli og på Bakken lægges nemt ind i programmet, evt. indledt med spisning. Forespørg venligst på spisesteder, oplevelser og pris. Specialprogram udarbejdes!

Rejsefakta

Pris

01.01. – 23.04:
24.04. – 14.10:
15.10. – 15.11:
Eneværelsestillæg:

Kr. 1.299,-
Kr. 1.499,-
Kr. 1.299,-
Kr. 450,-

Prisen inkluderer

  • Bus i 2 dage
  • Overnatning på hotel i 1 nat
  • Ophold med halvpension
  • Dag til dag program
  • Chauffør som rejseleder
  • Bidrag til rejsegarantifond

Comfort Hotel Vesterbro