København Jul i Tivoli

2 dage

1.399,-

Oplevelsesrig tur, hvor vi ser centrum af København med Nyhavn og oplever Tivoli flot julepyntet med alle boderne og det store snelandskab. Vi bor i hjertet af København. Besøg i Dragør og en lille rundtur i Ørestaden. Turen kan også benyttes til at få begyndt med julegaveindkøbene, da turen slutter i det store indkøbscenter Fields.

1. dag

Efter opsamling går turen mod Fyn, videre over Storebælt og den direkte vej til centrum af København, hvor vi skal opleve et par spændende dage. Efter ankomst til København bliver der lejlighed til at se og nyde området omkring Nyhavn med Kongens Nytorv klædt i juledragt. Her vil der være rig mulighed for at finde lidt frokost.

Herefter går turen videre gennem København med dejlig sightseeing fra bussen. Turen slutter ved vores hotel, der ligger i centrum af byen. Efter indkvartering på hotellet samt mulighed for evt. omklædning tager vi spadsereturen til det smukt illuminerede Tivoli, en oplevelse man ikke må snyde sig selv for! Tivoli summer af liv, når ”nisserne” i hver deres lille julebod rykker ind med masser af pynt, gaver, delikatesser, mad og drikke. Vi bor i gåafstand fra Tivoli, så man selv kan spadsere retur, når man ønsker det.

 

 

2. dag

Efter det store ta’ selv morgenbord pakkes bussen. Vi kører til Dragør, bagom Kastrup Lufthavn til Ørestaden. Her bliver der en lille rundtur, hvor vi bl.a. kommer forbi interessante projekter som DR, IT-universitetet, Ørestad Gymnasium, Bjerget, Plug´N´play og Crowne Plaza. Undervejs hører vi lidt om baggrunden for Ørestaden, og hvordan bydelen er tænkt til at sikre spændende arkitektur og byliv. Vi afslutter den lille rundtur i det store indkøbscenter Fields. Her bliver der tid til at kigge sig omkring, evt. gøre lidt indkøb og måske lade sig friste af de mange muligheder for at købe frokost. Først på eftermiddagen går turen igen mod Storebælt og videre hjemover.