JulekoncertMed besøg på TV2

2 dage

1.899,-

Der er lagt op til en fantastisk hyggelig og stemningsfuld eftermiddag, når Årets Julekoncert for 20. gang i træk afholdes. Traditionen tro er det Stig Rossen og hans store orkester og kor, der optræder ved Årets Julekoncert.

Koncerten vil som altid bringe os igennem et par hyggelige og festlige timer med sange som ”En stjerne skinner i nat” og ”Glade jul”. Traditionen tro rejser hele publikummet sig og synger julen ind med ”Dejlig er jorden”. Ud over ovenstående vil Stig Rossen præsentere et bredt repertoire af sange og musik fra ind- og udland. Scenografien danner en flot ramme om de dejlige julesange og med et veloplagt orkester og kor, er der ingen tvivl om, at det bliver en fantastisk oplevelse.

1. dag

Efter opsamling kører vi over Lillebæltsbroen og holder pause ved en rasteplads. Her vil der være mulighed for at købe frokost eller nyde sin medbragte frokost. Efter en times tid kører vi videre mod Svendborg.

Vi forventer ankomst først på eftermiddagen. Efter indtjekning på Hotel Svendborg begiver vi hos hen til Svendborg Idrætscenter. Her vil der blive serveret kaffe og kage inden Stig Rossen kommer og hilser på. Han fortæller lidt om årets lulekoncert, hvorefter han går på scenen og vi nyder julekoncerten. Koncerten varer ca. 2 timer med en lille pause midtvejs. Efter koncerten kører vi tilbage til Hotel Svendborg, hvor vi får dejlig traditionel dansk julebuffet.

 

2. dag

Vi starter dagen med et solidt morgenbuffet, inden vi tager afsked med Svendborg og begiver os mod Odense. Her skal vi ind og besøge TV2. Besøget på TV2 tager ca. 2 timer og vi vil på vores rundvisning blandt andet se de forskellige studier som vi kender så godt fra tv. Nu begynder sulten så småt at melde sig igen og derfor kører vi ud til Blommenslyst Kro, hvor de står klar med 2-retters frokost. Efter frokosten vender vi hjemad til vores opsamlingsbyer.

Rejsefakta

Pris

Pris pr. person:

Kr. 1.899,-