Jul på EgeskovJulemarked

1 dag

729,-

1 dags tur til julemarked på Egeskov slot og julefrokost på ”Den gamle Kro”.

Efter endt opsamling sætter vi kursen mod Fyn og over Lillebælt indtil vi ankommer til Odense.

Her kører vi ind til Odense midtby til ”Den gamle Kro”. Kroen kan nok godt betegnes som en af landets smukkeste restauranter, og det gamle bindingsværkshus kan dateres helt tilbage til 1683. Stedet emmer af stemning og man får virkelig følelsen af at være rejst tilbage i tiden, når man bevæger sig rundt i den smukke gamle bygning.

På kroen skal vi have den store julefrokost, med alt, hvad dertil hører og selvfølgelig slutter vi af med ris a la mande og kirsebærsovs.

Efter frokost fortsætter julestemningen, når vi kører til det store julemarked på Egeskov Slot. Det mere end 460 år gamle slot, hvor grevefamilien Ahlefeldt i dag har til huse, ligger idyllisk placeret i det fynske omgivet af den store voldgrav.

Det er med dette smukke gamle slot i baggrunden at vi sammen fortsætter med julehyggen på julemarkedet. Selvom selve slottet er lukket ved juletid bidrager det alligevel med en helt særlig stemning til markedet. Hele området omkring Egeskov Slot er festligt pyntet såvel inden- som udendørs og slottets beboere praler stolt af deres guilande, som er mere end en kilometer lang og løber gennem flere bygninger ved juletid.

På det store marked er der over 100 boder, hvor der kan findes alt fra juledekorationer til uldne sokker.

Der er også noget til den søde tand, og duften af jul strømmer ud fra boder, der frister med alverdens julelækkerier. Om man er til gløgg og æbleskiver, brændte mandler, hjemmelavet chokolade eller nybagte småkager, så kan man finde det her.

Rejsefakta

Pris

Pris pr. person:

Kr. 729,-