Information om Coronavirus

 

Kære gæster !

Efter udenrigsministeriet ændrede deres rejsevejledninger gældende fra 13. marts til og med 10. maj 2020, får vi rigtig mange spørgsmål, og vi vil prøve at besvare nogle af dem her.

Er du pårørende til en af vores gæster, så kan vi berolige dig med at alle gæster som var afsted d. 13. marts, da udenrigsministeriet ændrede rejsevejledningerne, er kommet hjem i god behold.

Har du købt en tur med afrejse til og med d. 10. maj 2020  så er din rejse annulleret. Det betyder at du får alle dine penge retur. Vi er i dialog med alle formænd/rejseansvarlige for vores grupper, og du vil modtage nærmere informationer fra enten din forening eller direkte fra os med hensyn til tilbagebetalingen. Vi gør opmærksom på at der kan gå op til 30 dage, før pengene er på din konto. Du behøver ikke kontakte os, vi skal nok kontakte dig.

Skal du afrejse efter d. 10. maj så er din rejse stadig aktuel, det vil sige at udenrigsministeriet pt. ikke fraråder alle ikke-nødvendige rejser efter d. 10. maj. Det kan selvfølgelig ændre sig. Hvis det ændrer sig så tager vi kontakt til formanden/den rejseansvarlige for din forening og herefter tager vi kontakt til dig. Du behøver ikke kontakte os.

Hvis du ønsker at afbestille en rejse med afrejse efter d. 10. maj 2020 så beder vi dig ringe eller sende en mail, i så fald gælder vores almindelige afbestillingsregler som du finder her https://www.degraabusser.dk/rejsebestemmelser-generelle-bestemmelser/

Vi håber at du har forståelse for at denne situation er udfordrende for os alle, og vil udvise tålmodighed, hvis ikke du hører fra os så hurtigt som du ville ønske. Du kan være forvisset om at vi arbejder så hurtigt som vi kan.