Det Sydfynske Øhav Sydfyn – Tåsinge – Avernakø – Ærø

3 dage

3.099,-

Dejlig tur til Danmarks smukkeste farvand. Vi oplever Tåsinge med Valdemar Slot samt øerne Ærø og Avernakø. Vi skal bo på det dejlige Hotel Svendborg – midt i byen.

1. dag

Efter opsamling går turen til Fyn og videre til Svendborg. Her er tidligere tiders store fiskerflåde gennem de senere år skiftet ud med flere og flere lystsejlere i havnen, og det maritime miljø er med til at skabe en hel særlig stemning, specielt i sommerhalvåret. Vi kører over Svendborgsundbroen til Tåsinge, hvor vi gør ophold ved Valdemar Slot. Nu går turen til Svendborg, hvor vi indkvarteres på det dejlige Hotel Svendborg. Hvor der inden aftensmaden vil være lejlighed til at gå en tur i byen, som er lige uden for døren.  Aftenens middag nyder vi i hotellets restaurant.

 

2. dag

I dag skal vi på heldagstur til Ærø. Fra Svendborg sejler vi ud af Svendborgsund på en af landets smukkeste sejlture. Ærøs største attraktion er naturen. Kombinationen af blide strandlinjer mod Det Sydfynske Øhav, og mere vilde og forrevne kyststrækninger mod Østersøen, bølgende bakker, inddæmmede nor og en imponerende flora, der er ganske unik. På Ærø får vi en guidet ø-rundtur og oplever netop denne skønne og afvekslende natur. Rundturen ender i Marstal. Undervejs bliver der frokoststop for at nyde de medbragte madpakker. Sidst på eftermiddagen tager vi færgen retur til Svendborg. Efter en dejlig dag på Ærø nydes aftenens middag igen i hotellets restaurant.

 

3. dag

Efter dejlig morgenmad må vi tage afsked med hotellet, men flere dejlige oplevelser i Danmarks smukkeste farvand venter! Vi kører til Faaborg og sejler til Avernakø. Efter ankomst til øen møder vi vores guide, der tager os på sightseeing rundt i landskabet, der er et paradis for får, geder, fasaner og tårnfalke. Vi kommer forbi Majtræet, et af øens særkender, en 20 m høj fyrretræstamme, der hvert år til pinse tjæres og forsynes med friske kranse til fejring af foråret og sommerens komme. På turen kører vi også over Drejet, en 800 m lang dæmning, der forbinder de 2 øer, der tilsammen udgør Avernakø. På Avernakø skal vi også hygge os med frokost. Hen på eftermiddagen er der igen færgeafgang, og vi sejler til Faaborg. Efter en dejlig dag går turen tilbage til opsamlingsstederne.

Rejsefakta

Pris

01.03. – 31.05:
01.06. – 31.08:
01.09. – 30.11:
Eneværelsestillæg:

Kr. 3.299,-
Kr. 3.099,-
Kr. 3.299,-
Kr. 600,-

Prisen inkluderer

 • Bus i 3 dage
 • Overnatning på hotel i 2 nætter
 • Ophold med halvpension
 • Dag til dag program
 • Entré Valdemar Slot
 • Madpakke 2. dag
 • Færge t/r Ærø og Avernakø
 • Guide Ærø og Avernakø
 • Frokost Avernakø
 • Chauffør som rejseleder
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Hotel Svendborg

www.hotel-svendborg.dk