Storbyferie Amalfi og Rom

7 dage

8.199,-

Man siger, at de der bor på Amalfikysten, ikke kommer i paradis, når de dør, de skifter bare adresse, for de har hele tiden været i paradis. Der er også ufatteligt smukt langs Amalfikysten. Capri, den mest kendte af de italienske øer, Paestum med de flotte templer fra den græske tid, vulkanen Vesuv og ikke mindst den spændende by Pompei. I år har du muligheden for at kombinere dette paradis med en af de karakteristiske storbyer i Europa, nemlig Rom. Vi overnatter 2 dage i Rom hvor vi ser Vatikanet, Den Spanske Trappe, samt Peterskirken. Vi bor i centrum af Rom så efter programmet er det yderligere muligt at opleve byen på egen hånd.

1. dag

Med bus til Hamborg. Herfra med direkte fly til Napoli. Det er dejligt nemt at lande i Napoli lufthavn, og efter kun ½ times kørsel er vi på vort hotel, beliggende midt i centrum af Pompei.

 

Udflugter Amalfi

 

2. dag – Pompei og Vesuv

Vi får rundvisning i det store område, som i 79 e.Kr. blev dækket af lava fra Vesuvs udbrud. Vi får et fantastisk indtryk af, hvordan en italiensk by fungerede for 2000 år siden. Efter besøget i Pompei kører vi op på vulkanen Vesuv, som er 1.281 meter høj. Vulkanen lagde store dele af Mellemitalien øde under det store udbrud i 79. e.Kr. Siden den tid har vulkanen været i udbrud ca. 60 gange, det seneste i 1944.

 

3. dag – Amalfikysten

Denne tur kan ikke beskrives med ord – den skal opleves. Vi kører fra Pompei til Sorrento. Herfra følger vi vejen til byen Amalfi. Denne tur, hvor vi hele vejen kører på bjergsiden langs Middelhavet, er så smuk en oplevelse, at man aldrig glemmer det. Vi har ophold i byen Amalfi, og i byen Ravello, beliggende højt oppe på bjergsiden.

 

4. dag – Capri

Vi sejler med hurtigbåd fra Sorrento til øen Capri. Vi kommer rundt på den spændende og smukke ø, besøger Capri by, og den højest beliggende by Anacapri. Vi besøger også den berømte læge Axel Munthes store villa. Udsigten herfra er en betagende oplevelse.

 

Udflugter Rom:

 

5. dag – Peterskirken/Vatikanet

Vi skal besøge verdens mindste stat, Vatikanstaten som er 44 hektar. Her ligger verdens mest berømte kirke – Peterskirken. Vi får rundvisning i kirken, hvor vi bl.a. ser Michelangelos Pietà, det imponerende alter, statuen af Peter, en lang række pavegrave og meget andet. At stå under den 119 meter høje kuppel over altret og dér beundre den fantastiske udsmykning, ja det er en oplevelse, man aldrig glemmer.

Efter besøget i kirken kører vi en panoramatur, hvor vi bl.a. ser Qurinalhøjen med præsidentpaladset, Pza Republica, Caracallas termer, Circus Maximus. Busturen stopper ved Latherankirken. Her besøger vi kirken, som er en af de 4 hovedkirker og Roms domkirke. Vi besøger endvidere La Scala Santa, den trappe som Jesus gik op ad, da han blev dømt af Pontius Pilatus. Sidste besøg den dag er San Clemente. Her ligger to kirker bygget ovenpå hinanden, og nedenunder kirkerne er der en intakt gade fra omkring Kristi fødsel.

 

6. dag – Piazza Navona – Den Spanske Trappe – Trevi fontænen.

I løbet af opholdet vil rejselederen arrangere en tur til den berømte plads – Pza Navona. Endvidere bliver der arrangeret en aftentur til Den Spanske trappe, og selvfølgelig den sidste aften til Trevi fontænen, hvor man skal kaste en mønt i fontænen og dermed sikre, at man kommer tilbage til Rom.

 

7. dag

Hjemrejsen starter efter morgenmaden. Vi kører til Rom Lufthavn og flyver direkte til Hamborg. Efter godt 2 timers flyvning står vi på bussen i Hamborg, kører retur til opsamlingsstederne.

Rejsefakta

Pris

Pr. person:
Eneværelsestillæg:

Kr. 8.199,-
Kr. 1.500,-

Prisen inkluderer

  • Bustransport t/r til Hamborg
  • Fly til Napoli og retur fra Rom
  • Hotel ophold med halvpension i 7 dage
  • Udflugterne beskrevet er inkluderet
  • Håndbagage, 1 stk. max str. 56 x 45 x 15 cm.
  • Prisen er eksklusiv bagage

 

Vores flyrejser er enten med rutefly eller charterfly. Dette bliver bekræftet ved bestillingen.

I flyrejserne er der mødetid 2 timer før i lufthavnen, dog arrangeres selvfølgelig separat opsamling efter aftale, men det er ikke inkluderet.

Hotel Amitrano
www.hotelamitrano.it

 

Hotel San Marco
www.hotelsanmarcoroma.com

Besøg Rejseriet.dk