BremenAirbus Space & Defence

2 dage

1.999,-

Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvordan man brygger rigtig god øl? Og har du altid undret dig over, hvordan dagligdagen ser ud for en astronaut i rummet? Så tag med på denne fantastiske 2-dages tur fyldt med oplevelser og indtryk. Kursen er sat mod Bremen, hvor der venter et spændende besøg på Beck’s Bryggeriet og en oplevelse ud over det sædvanlige, når det imponerende Airbus Space & Defence byder indenfor.

Airbus Defence and Space

Hvordan får astronauter mad og drikke? Hvordan bor og sover de? Og hvordan forsker de i vægtløshed? Disse spørgsmål og mange flere får man svaret på, når man besøger det imponerende Airbus Space & Defence i Bremen, der er en af de vigtigste fabrikker indenfor “rumfart” i Europa. I forbindelse med besøget hos fabrikken får vi et unikt indblik i livet som astronaut og de udfordringer, der følger med. Derudover skal vi blandt andet se nærmere på produktionen af Arianne raketterne, som bringer satellitterne ud i kredsløb.

 

Becks Bryggeri

Det berømte Becks Bryggeri giver et inspirerende og fascinerende blik ind i den særlige ølbrygningskunst. Bryggeriet tilbyder en masse spændende information om bryggeriet og de velkendte brands: Beck’s og Haake-Beck. Og en tur rundt på bryggeriet giver adgang til alt fra museet, bryghuset og lokalet med råvarerne til maltsiloerne og gærings- og opbevaringstankene. Et besøg på det interessante bryggeri endes naturligvis med smagsprøver af det gode øl.

 

1. dag

Efter opsamlingen sætter vi kursen mod grænsen. Vi holder passende pauser undervejs inden vi når syd for Hamborg, hvor vi spiser frokost. Vi fortsætter mod Bremen og Beck´s Bryggeriet. Her får vi en spændende fortælling om bryggeriet og vi slutter af med at få et par smagsprøver. Når vi er færdige med at smage på det gode øl tager vi det sidste stykke ind til centrum, hvor vi tjekker ind på vores hotel.

 

2. dag

Vi forlader vores hotel og begiver os nu mod Airbus Space & Defence. Her skal vi på nærmeste hold se, hvordan det er muligt for astronauter at arbejde og bo ude i rummet. Vi får et indblik i, hvilke udfordringer der er i selv de mest almindelige dagligdags ting i rummet. Efter besøget sætter vi kursen tilbage mod Danmark. Der bliver mulighed for at købe frokost undervejs. Vi gør et stop ved grænsen så det bliver muligt at handle lidt inden vi tager det sidste stykke vej hjemad.

Rejsefakta

Pris

Pris pr. person:
Eneværelsestillæg:

Kr. 1.999,-
Kr. 450,-

Prisen inkluderer

  • Bus i 2 dage
  • Overnatning på hotel med halvpension
  • Dag til dag program
  • Frokost 1. dag
  • Entré til Airbus Defence and Space
  • Bidrag til rejsegarantifonden

Hotelnavne vil blive oplyst efter bestilling.
Vi bruger gode turistklasse hoteller.